008.jpg 1.O ur Historia


JCK Industrial on merkittävä valmistaja kompakti turva-työkalu veitsi, irrota veitsi, laatikko leikkuri, paperitavara veitsi toimistotarvikkeet, kodin sisustus. Nykyään olemme luoneet hyvän ja pitkän yhteistyösopimuksen joidenkin asiakkaiden kanssa yli 15 maassa.


Uskomme, että JC on toimistolaitteiden ja käsityökaluteollisuuden luotettava toimittaja Kiinassa ja ulkomailla. Oman tutkimuksen ja kehityksen kautta uskomme pystyvän vaihtamaan näkemyksiä ja keskustelemaan räätälöidystä tuotteesta asiakkaillemme.


J C kehittää jatkuvasti uusia tapoja vastata dynaamisten globaalien markkinoiden tarpeisiin. Kaikki tuotteemme valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista ja ne on suunniteltu tarpeidesi mukaan.
2.O ur tuote
JC-tuote on pääasiassa seuraavassa luokassa:
1. Turvallisuusapuvälineet
2. Irrota veitsi
3. Paperi-veitsi
4. Laatikonleikkuri
5. Nostava veitsi
6. Kaavinvälineet
7. Vaihto-osat
Haluamme, että ajattelet meitä kumppanina, kun on kyse sinun tarpeistasi ja mielellämme vastaamme kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi.001.jpg

3.P roduct Application

Laatikonleikkuri, snap-veitsi, työkaluveitsi ja muut veitsi toimistotarviketeollisuudelle ja työkaluteollisuudelle käytetään laajasti seuraavissa:
--- Leikkaaminen pahvi, tapetti, muovi nahka, matto, köysi jne.
--- Laatikko, kartonki, pikapaketti auki.
--- Rasvaa maalia, tarroja, vikoja lasista, laatoista ja muista sileistä pinnoista.
--- Ihanteellinen rakentamiseen, puuntyöstöön, käsityöhön, sisustukseen.
--- toimisto, koululaitemateriaalit.
---Mainosmateriaali.
4.P roduction Equipment
Meillä on kehittyneet tuotantolaitteet ja hyvä työvoima, jolla on runsaasti teknistä kokemusta. Tuotteet täyttävät korkeat laatuvaatimukset ja arvostetaan suuresti eri markkinoilla eri puolilla maailmaa. Osittaiset tuotantolaitteet alla:


1.Liimauskoneet:


002.jpg
2.Blister kone.


005.jpg
3.Muovihiomakone.


004.jpgtimg.jpg


5.P Tuotannolliset markkinat


Meillä on asiakkaita sekä kotimarkkinoilta että merentakaisilta markkinoilta. Tuki englanniksi, espanjaksi ja venäjäksi. Kaupan markkinoinnin myynti ja toteutus Euroopassa, Aasiassa, Pohjois-Amerikassa ja Latinalaisessa Amerikassa.VCG21gic11293613.jpg

6.O ur palvelu

Ystävyyden, tasa-arvon ja molemminpuolisen hyödyn hengessä. Odotamme yhteistyömme jatkuvaa vahvistamista yhteistyössä toimineen yrityksen kanssa. Sitoutumisemme innovaatioon ja asiakastyytyväisyyteen motivoi meitä pyrkimään ja hankkimaan hyviä tuotteita. Toimitusaika, kilpailukykyinen hinta, täydellinen palvelu ovat aina tavoitteemme. Haluamme, että ajattelet meitä kumppanina, kun kyse on tarpeistasi.